top of page

sam. 13 avr.

|

Obârşia Lotrului

Flow & Let Go - Yoga Retreat - Nutritie vegetariana

In perioada 12-14 aprilie, te invit alaturi de Roxana Ned intr-un Retreat in care sa iti deschizi ochii si inima intr-un mod diferit. Inspiram si suntem inspirati, invatam si ne lasam invatati, descoperim modalitati de a trai un stil de viata mai relaxat, mai sanatos si probabil mai multumit.

Registration is Closed
See other events
Flow & Let Go - Yoga Retreat - Nutritie vegetariana
Flow & Let Go - Yoga Retreat - Nutritie vegetariana

Ora și locul

13 avr. 2019, 19:00 – 15 avr. 2019, 12:00

Obârşia Lotrului, Voineasa, Romania

Despre eveniment

Te invit alaturi de Roxana Ned sa invatam despre trairea constienta si cum sa ne ocupam mai constient de ceea ce ne inconjoara si mai ales de noi insine .

Iti propun un weekend intr-o atmosfera relaxata, plina de iubire si deschidere, in care vei avea suport pentru propriul tau proces de transformare. Va fi vorba despre tine, experienta si cresterea ta.

Traim o viata foarte rapida, cu munca tot mai stresanta si, intr-un fel, nu avem niciodata suficient timp. Constant ne umplem vietile cu lucruri din exterior si purtam mental liste de “trebuie sa”. Incepem sa ne simtim pierduti, nefericiti, fara motivatie, suntem tot mai obositi si chiar ne imbolnavim.

Durerea gatului, spatelui sau umarului, sau sentimentul general de anxietate sunt atat mai frecvente, incat ajungem sa credem ca e parte normala a vietii. Depresia a devenit cea mai frecventa suferinta mintala, iar problemele de memorie sunt tot mai numeroase.

Iti propun sa faci o Pauza pentru un moment, sa faci un pas dincolo de viata de zi cu zi si ritmul ei rapid. Iti propun sa te reconectezi cu natura si cu tine. Inveti sa lasi linistea si frumusetea vietii sa se intample. Te relaxezi intr-un mediu care iti permite sa respiri, sa simti, sa explorezi si sa te eliberezi.

Ma bucur sa pot fi “ghidul” tau pentru cateva zile in aceasta calatorie, sa descoperim impreuna ca viata se poate schimba in moduri incredibile in momentul in care incetinim, chiar si putin.

Iesim din zona de confort pentru a vedea lumea din jurul nostru, dar, cel mai important, pentru a incepe sa ne vedem pe noi.

La ce sa te astepti :

-explorezi practica yoga: principiile de baza ale asanelor (posturilor), tehnici de respiratie pentru stare generala de bine, dar benefice in cazul anumitor afectiuni

-un cadru care iti asigura discutii productive, inspirationale si iti da posibilitatea de a invata lucruri noi si utile

-practici pentru trei zile un stil de viata constient si echilibrat, cu alimentatie sanatoasa si activitati benefice

-un program zilnic in care beneficiezi atat teoretic cat si practic de notiuni si elemente legate de yoga si modul in care contribuie la starea noastra de sanatate: fizic si mental

-vei avea timp si spatiu pentru reflexie si auto-observare

-inveti sa cultivi o stare naturala si spontana de meditatie

-intelegi diferenta dintre relaxare de baza si Yoga Nidra (somn constient)

-intelegi puterea profunda pe care o are respiratia in cultivarea energiei

-intelegi modul prin care Ayurveda (medicina holistica indiana), TCM (medicina traditionala chineza) si Yoga servesc reciproc la trezirea constiintei, la trairea unei vieti sanatoase si plina de armonie

-un grup de oameni zambitori, curiosi si plini de energie buna

https://www.facebook.com/events/512146265973650/

Distribuie evenimentul

bottom of page