Private Chef
Intr-un eveniment sau chiar la tine acasa, meriti sa fii rasfatat!
Tell your visitors your story. Add catchy text to describe what you do, and what you have to offer. The right words can inspire and intrigue your audience, so they’re ready to take action on your site. To start telling your story, double click or click Edit Text.
jeu. 03 oct.
|Facultatea de Biotehnologii Bucuresti/ F
Simpozion The future of bread lies in its past
Vă propunem o abordare științifică despre procesele fermentative și despre cum putem îmbunătăți savoarea și textura pâinii, inspirându-ne din miezul pâinii de altădată, iar la final, bineînțeles, o degustare de pâini cu maia.
Ora și locul
03 oct. 2019, 13:00 UTC+3
Facultatea de Biotehnologii Bucuresti/ F, Bulevardul Mărăști 59, București 011464, Romania
Despre eveniment
Invatam si gatim sandwichu-uri, tartine si tapas-uri cu produse preparate cu maia la cel mai mare simpozion despre maiele organizat de Puratos Romania.
Cum se manifestă biochimia bacteriilor acido-lactice în maia (sourdough)? Cum se măsoară aciditatea maielei? Cum au evoluat comportamentele de consum al produselor de brutărie în ultimii 10 ani și cât de diferite vor fi în 2030?
https://www.facebook.com/events/707778259633385/