jeu. 03 oct. | Facultatea de Biotehnologii Bucuresti/ F

Simpozion The future of bread lies in its past

Vă propunem o abordare științifică despre procesele fermentative și despre cum putem îmbunătăți savoarea și textura pâinii, inspirându-ne din miezul pâinii de altădată, iar la final, bineînțeles, o degustare de pâini cu maia.
Nu mai este posibilă înregistrarea

Ora și locul

03 oct. 2019 à 13:00 UTC+3
Facultatea de Biotehnologii Bucuresti/ F, Bulevardul Mărăști 59, București 011464, Romania

Despre eveniment

Invatam si gatim sandwichu-uri, tartine si tapas-uri cu produse preparate cu maia la cel mai mare simpozion despre maiele organizat de Puratos Romania.

Cum se manifestă biochimia bacteriilor acido-lactice în maia (sourdough)? Cum se măsoară aciditatea maielei? Cum au evoluat comportamentele de consum al produselor de brutărie în ultimii 10 ani și cât de diferite vor fi în 2030?

https://www.facebook.com/events/707778259633385/

Nu mai este posibilă înregistrarea

Distribuie evenimentul

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
Whatsapp me Chef Alex Rada

#ChefAlexRada

Tel: +40-742-189-902  |  Email: alex@alexrada.ro

 

 

Copyright © 2021 AlexRada.ro. Website by HorecaRo - Consultanță HoReCa